عدسی غذای عجیب و منحصر به فردیست. همزمان می‌تواند سر سفره صبحانه و نهار و شام حاضر شود و در هیچ کدامشان هم وصله ناجوری نباشد. در عین حال که یک غذای مقوی و خوشمزه برای وگان‌ها و گیاه‌خواران است، گوشتخواران یا همه چیز خواران را هم عاشق خودش می‌کند. هم ساده و سریع پخته می‌شود، هم می‌تواند کامل سیرتان کند و انرژی یک روزتان را بسازد. در عین سبک بودن می‌تواند خیلی هم سنگین و نفاخ باشد در عین اینکه می‌شود ساده و راحت خوشمزه‌اش کرد با کمی بی دقتی و بی سلیقگی می‌تواند غذای خوشمزه‌ای نباشد.

خلاصه اینکه عدسی مجموعه‌ای از خوبی‌ها و بدی‌ها و تضاد‌ها را یکجا کنار هم دارد. حتما همه می‌دانید چطور درست می‌شود اما اینکه چطور خوشمزه‌ و خاصش کنیم یا چطور یک وقتها به آن مدل همیشگی‌اش کمی تنوع دهیم سوالی است که خیلی‌هایمان جوابی برایش نداریم.

حالا که اینطور گفتیم شاید یک عده زانوهایشان را جمع کنند و یک گوشه کز کنند و بگویند ای داد بیداد. من حتی نمی‌دانم عدسی معمولی چطور درست می‌شود. چه برسد بدانم چطور خاص و خوشمزه‌اش کنم. نگران نباشید یک طرز تهیه ساده هم برای شما نوشته‌ایم. با نگارین فود همراه باشید.

 

 

طرز تهیه عدسی برای دو نفر

 

مواد لازم:

عدس ایرانی، دو لیوان

پیاز، یک عدد متوسط

نمک، به میزان لازم

فلفل، به میزان لازم

زردچوبه، به میزان لازم

آب جوش، به میزان لازم

 

 

 


دنیای از خوشمزه ها هم ,یک ,  ,عدسی ,چطور ,لازم ,میزان لازم ,به میزان ,    ,در عین ,طرز تهیهمنبع

10 غذای خوشمزه‌ی ایتالیایی

کوفته تبریزی

طرز تهیه عدسی

طرز تهیه کامل و خانگی گز

دستور تهیه 6 غذای بی نظیر ایتالیایی

طرز تهیه پای سیب مرحله به مرحله

ترشی گوجه

مشخصات

آخرین جستجو ها

چشمی درب پارکینگ 123 ارائه انواع کتاب جدیدترین نرم افزارهای روز دنیا هزینه ی تابلو سازی اینجا همه چی هست لوکال بکس کفش کردی جامع ترین وبگاه تخصصی گردشگری و توریست خرید اینترنتی